Ekm

Okulumuzda 11/10/2023 tarihinde 12. Sınıflara yönelik TYT deneme sınavı yapıldı.

Ekm

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan yüzyılın felaketi  sonrası  okulumuz öğrencilerini deprem konusunsunda bilgilendirmeye devam ediyoruz. Okulumuz coğrafya öğretmeni Erdem BEDİR müfredat kapsamında okulumuz 10. sınıf öğrencilerine deprem hakkında bilgi verdi.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Veli Toplantısı ve Okul Aile Birliği Toplantısı 04/10/2023 tarihinde Saat 10:00 da okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi

Ekm

Okul müdürümüz Nihat Çetinkaya 28/09/2023 tarihinde okulumuz 12.sınıf öğrencileriyle üniversite sınavı, Dyk kursları ve Staj işlemleri konusunda bilgilendirme ve motivsyon sağlamak amacıyla toplantı gerçekleştirdi.

Ekm

26/09/2023 tarihinde Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor projesi kapsamında Kadıcelal köyü İlkokuluna beyaz tahta, sıra öğretmen masası, koltuk, mobilya işleri yapımı  okulumuz Mobilya ve Dekorasyon Teknolojileri Alanı öğrencileri ve öğretmenleri tarafından gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Okulumuz bahçesi ve sahası etrafındaki yenileme çalışmaları sürüyor. 29/09/2023 tarihinde Okulumuz Metal Teknolojisi bölümü öğretmen ve öğrencileri atıl durumdaki oturak ve sıraların yeniden değerlendirilmesini sağladı.

Eyl

28/09/2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda daha sağlıklı yaşam için Horasan Devlet Hastanesi personeli tarafından okulumuz öğrencilerine yüksek tansiyon konulu seminer verildi

Eyl

28/09/2023 tarihinde saat 14:00 de itfaiye teşkilat kuruluşunun 309. yılı kutlamaları kapsamında tahliye kurtarma ve yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı okulumuz personeli ve öğrencilerinin katılımıyla konferans salonumuzda 25/09/2023 tarihinde gerçekleştirildi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Şehit Uğur Gülmez MTAL

Yıl sonu karneler dağıtıldı. Bütün öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

ERBAP kapsamında yürütülen ve okulumuzda da üç yıldır devam eden Erzurum Kitap Akademisi'nin ilk mezunları, bugün "Mezuniyet Belgesi"ni aldılar. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Polis Teşkilatımız özel eğitim öğrencilerimizi ziyaret ettiler

Haz

Deprem bölgesinde (Malatya) yer alan kardeş okulumuz Yeşilyurt Yusuf Kenan Anadolu Lisesi adına okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla KERMES etkinliği düzenlendi. Kermesimize ilçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Mal Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri ve ilçe esnaflarımız da katılım sağladı.

Haz

Mayıs ayında 9, 10 ve 11. sınıflardan seçilen öğrencilere tatlı ısmarlandı. Öğrencilere Okul Rehber Öğretmeni Kevser COŞKUN ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan ASLAN eşlik etti. Örnek davranışlarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.