Ock

16.01.2024 tarihinde Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle sportif faaliyet gerçekleştirildi.

Ock

15.01.2024 tarihinde Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmesi amacıyla okulumuzda kermes düzenlendi.

DÖNEMİN SON TYT DENEMESİ YAPILDI

Okulumuzda öğrencilerimizin seviyelerini belirlemek, eksikliklerini tespit etmek ve sınava hazırlık yapmak amacıyla tyt denemesi gerçekleştirildi.

-Aralık- Ayın Öğrencileri

"Aralık Ayının" öğrencileri belli oldu. Okulumuz Onur Kurulu üyeleri tarafından seçilen öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

VELİ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

08.01.2024 tarihinde okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından veli ziyareti gerçekleştirildi. Samimi bir sohbet havasında geçen veli ziyaretinde öğrencinin durumu hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

YEREL HEDEF -OTOKONTROL-

Rehberlik servisinin planlaması dahilinde 9.10.11. sınıflara yönelik otokontrol etkinliği yapılmıştır.

Ara

23.12.2023 tarihinde okulumuz bünyesinde ki Mesleki Eğitim Merkezine kayıtlı öğrenciler için bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı

Okulumuz konferans salonunda özel eğitim öğretmenlerimiz ve özel eğitim öğrencilerimizin hazırladığı programda şiirler okundu ve video gösterimi yapıldı. Özel eğitim öğrencilerimizin dans gösterimi ile program sona erdi.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni Yapıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün beden olarak aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni gerçekleştirildi.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 100. YILI

02/11/2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Cumhuriyet'imizin 100. yılına özel olarak büyük bir coşkuyla kutlandı. Düzenlediğimiz programda günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapılarak şiirler okundu. Okulumuz idarecileri, personelleri, öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşen "100 Kelimede Cumhuriyet" adlı videonun gösterimi yapıldı. Okulumuzda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu kompozisyon  yarışması sonucunda birinci olan öğrenciye ödülü verilerek çekilen fotoğraflarla program sona erdi.

Ekm

29 Ekim 2023 Cumhuriyetimizin 100. yılı Ekinlikleri kapsamında 100. Yıl Videosu hazırlandı.

Ekm

Okulumuzda 25/10/2023 tarihinde 12. Sınıflara yönelik deneme sınavı yapıldı.

Ekm

24/10/2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda Kosgep tarafından girişimcilik destek eğitimi verilmiştir.

Değerler Eğitimi - Dostluk

Değerler eğitimi Ekim ayı değeri "dostluk" değeridir.

Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında öğrencilerin katılımı ile dostluk temalı pano çalışması yapılmıştır. Öğrencilere "Dostluk nedir?" yazılı renkli kartlar dağıtılıp bu konudaki duygu ve düşüncelerini yazmaları istenmiştir. Bu konuda yazılan tüm fikirler görevli öğretmenlerimiz tarafından toplanıp pano oluşturulmuştur.