OKUL BAHÇEMİZE FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİ

Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile beraber okul bahçesinde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdik. Ağaç dikim sırasında keyifli vakit geçiren, bilgi alışverişinde bulunan öğrencilerimiz fidanlarını diktikten sonra can sularını verdiler.Fidan Dikme Etkinliği ile amacımız öğrencilerimize çevre bilincini aşılamayı sağlamak, doğayı sevip koruyan bir nesil yetiştirmektir.

Nis

Millî hakimiyetin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. yılında gururla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm milletimize ve istikbâlimizin  teminatı olan çocuklarımıza kutlu olsun.

Nis

Okulumuz konferans salonunda 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize Gençlik ve Spor Müdürü tarafından ilçede açılacak olan POMEM ve BESYO hazırlık kurslarıyla ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Nis

Mart ayı ayın öğrencileri ve sınıfı ödüllendirilmesi

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında program düzenlendi. Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenen program okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla okulumuzda pano çalışması ve el baskısı gibi çeşitli etkinlikler yapılarak günün önemi hakkında farkındalık sağlanmaya çalışıldı.

Okuldumuzda Yetenek Avı Yarışması Düzenlendi

Yetenek Avı ile öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmeye devam ediyoruz. Ön eleme turunu geçen öğrencilerimiz bu sefer de final heyecanı yaşadı. Öğrencilerimiz tiyatro, şiir okuma, spor, dans gibi çeşitli alanlarda yeteneklerini sergilemek üzere sahneye çıktı. Jüri üyelerimiz  başarılı olan ve seyirciyi etkileyen öğrencilerimizin puanlamasını yaparak yarışmanın birincisini, ikincisini ve üçüncüsü belirledi. Yarışmada dereceye girenleri tebrik eder, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bölüm Tanıtımı-Mobilya ve İç Dekorasyon-

Okulumuzda kariyer günleri kapsamında Mobilya ve İç Dekorasyon bölümünün tanıtımı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzda kariyer günleri kapsamında Bilişim bölümü ilçe daveti yaparak bölüm tanıtımı gerçekleştirmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirlerle program devam etti. Programın sonunda okulda düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında birinci olan öğrenciye ödül verildi.

HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

Ramazan ayı, irademizi terbiye eden, bireysel ve toplumsal duyarlılığımızı güçlendiren, beraberinde getirdiği güzel öğretilerle yaşantımızı güzelleştiren bir rahmet mevsimidir. Bu bağlamda Ramazan bir okuldur diyerek öğrencilerimize Ramazan Ayı'na özel video izletildi.

Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın eksik olmadığı Ramazan ayının, herkes için sağlıklı, huzurlu ve bereketli geçmesini dileriz. Ramazan ayımız mübarek olsun.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle okulumuzda pano çalışması yapıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar  Gününüz Kutlu Olsun.

Mrt

Değerler Eğitimi Şubat Ayı Değeri “SAYGI KAVRAMI"

Değerler Eğitimi çalışmaları kapsamında “Saygı Kavramı” ile ilgili pano oluşturuldu.

Erzurum Gezisi

Gençlik ve Spor Bakanlığının projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine Erzurum’un tarihi ve kültürel mekanlarına gezi düzenlendi. İlk olarak Çifte Minareli Medrese ve Erzurum Kalesi gezildi. Daha sonra öğrencilere Erzurum’un yöresel lezzetleri ikram edildi. Ardından Yakutiye Medresesi,Palandöken Dağı,  Abdurrahman Gazi Türbesi, Gizemli yol ve Tabyalar ziyareti yapıldı. Erzurum’un tarihi güzelliklerini tanıtmayı amaçlayan bu proje için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ve Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz.

6 şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli

depremlerin 1. yıldönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla saygı duruşunda bulunuldu. Hayatını kaybedenlere

Allah’tan rahmet diliyor, etkilenen tüm vatandaşlarımıza

bir kez daha geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz.